Savjeti za klađenje, predviđanja utakmica
Sportska prognoza
Blog - prosinac 2009
srijeda, prosinac 30, 2009

Na ovom blogu uskoro ćete moći čitati i o money managementima kojih ima popriličan broj.
Ovom prilikom ja ću Vam predtsaviti svoj money management koji mi je unazad godinu i pol dana otkada ga koristim donio značajan profit.
Slobodno mogu reći da s ovakvim načinom klađenja i investiranja novca u klađenju nikada neću biti u minusu!
Naravno, budem li se držao discipline a do sada je se zaista držim i ne mislim odustati jer nogometnim rječnikom rečeno pobjednička momčad se ne mijenja...
Odmah u startu Vam moram reći da sam isprobao sve i svašta u sportskom klađenju, ali ovaj sistem upravljanja novcem mi apsolutno najviše odgovara i donio mi je daleko najviše profita. Dugo godina sam se uglavnom kladio iz zabave, svaki dan i po nekoliko puta za manje iznose kojih bi se na kraju mjeseca nakupilo jako puno.
Znalo je tu biti i poprilično visokih dobitaka, ali su isto tako bili poprilično rijetki. Uglavnom sam bio u minusu ili u najboljem slučaju na nuli.

Onda sam prije nekih 18 mjeseci sam sebi rekao da se više neću kladiti jer nisam uspio nekih cca mjesec dana složiti dobitni listić i nije mi to više bilo zabavno.
Prestao sam se kladiti nekih 40-ak dana a za to sam vrijeme isprobavao ovaj MM vodeći u excelu tablicu sa odigranim tipovima i uloženim te povraćenim sredstvima.
Te oklade namjerno nisam uplaćivao jer sam želio na sebi testirati koliko mogu biti discipliniran, one su bile virtualne.
U tih 40 dana virtualnog klađenja nisam se kladio svaki dan, ponekad je prošlo i nekoliko dana da nisam odigrao niti jednu okladu.
Uglavnom, u tom periodu od 40 dana "uplatio" sam 17 oklada od kojih je njih 14 bilo dobitno!
Pet od tih 14 oklada su bile single oklade, 6 je bilo double oklada, a 3 su bile triple oklade. Od 3 promašene oklade dvije su bile triple i jedna single.
Napominjem da sam cijelo to vrijeme virtualnog klađenja iliti testiranja oklade "uplaćivao" za isti fiksni iznos od 300 novčanih jedinica, odnosno 3% od početne ukupne banke. Dakle, nisam dizao ulog nakon dobivene oklade niti sam ga smanjivao nakon promašene oklade što nije slučaj kod klađenja za pravi novac.
U 17 oklada sam investirao 5100 novčanih jedinica a dobitak mi je bio ukupno 9450 novčanih jedinica!
Dakle, lako je izračunati da sam ostvario profit od čak 4350 novčanih jedinica.

Taj me rezultat ugodno iznenadio i tada sam shvatio da je to za mene jedini ispravan put u sportskom klađenju.
Osim toga iznenadio sam se i koliko mogu biti discipliniran i držati se zadanog cilja, što je apsolutno najvažnija stvar.
Sada već 18 mjeseci koristim ovaj MM i apsolutno sam prezadovoljan, naučio sam se kontrolirati, što se kaže "hladan sam k'o špricer" i više ne drhtim kada uplaćujem oklade.
Banka mi je višestruko porasla i nastavlja rasti, a klađenje mi je postalo užitak i značajan izvor dodatnih prihoda, slobodno mogu reći da je to moj honoraran posao a s njim zarađujem više nego od mog pravog posla u firmi.
Čak se ni moja bolja polovica već dugo ne buni kada visim na kompu po cijele dane u potrazi za dobitnim okladama :)


Ovo je bio uvod, a sada slijedi detaljno pojašnjenje ovog MM-a i način na koji ga ja koristim.
Prva stvar koju je potrebno učiniti jest odrediti "banku" ili "fond"koju ste spremni izdvojiti za klađenje.
Napominjem, ta "banka" služiti će Vam samo i isključivo za klađenje, ni u kojem slučaju nemojte taj novac koristiti za bilo šta drugo osim klađenja, a isto tako nemojte koristiti druge izvore prihoda za klađenje!

To je jako, jako važno jer biste u suprotnom vrlo lako mogli otići u bankrot.
Druga stvar je da odredite svoj CILJ, bilo na mjesečnoj, tromjesečnoj ili čak i godišnjoj razini.
Ja sam na početku sebi odredio cilj da nakon prvog tromjesječja budem u plusu za 6000 novčanih jedinica.
Sad ćete se možda zapitati zašto tako malo, pa to je samo 2000 novčanih jedinica mjesečno?
Pa upravo zato što mi se to činilo ajmo reći lako ostvarivim jer sam u testnom periodu za 40 dana podigao banku za 4350 novčanih jedinica.
Nemojte si na početku postaviti preveliki cilj jer ćete biti razočarani i nervozni ako ga ne uspijete ostvariti pa ćete onda početi činiti "greške u koracima" a to ne vjerujem da želite.

Ja sam krenuo sa početnom bankom od 10000 novčanih jedinica i sa početnim ulogom od 2% od ukupne banke, odnosno 200 novčanih jedinica.
Već sam u uvodu napisao da se kladim samo na single, double i triple oklade, jako rijetko uplaćujem listić sa više parova.
Iznimka su jedino teniski Grand Slam turniri kada su koeficijenti na favorite zaista minimalni ali s obzirom da imaju visoki postotak prolaznosti isplati se tada nagurati na listić i više od 3 para. Želim samo napomenuti da u slučaju gubitničkog niza od 3 oklade smanjujem ulog na 1,5 % od ukupne banke.
Na ovaj način sprečavam potonuće jer mnogi ljudi rade upravo suprotno i pokušavaju se počupati povećavanjem uloga da povrate izgubljena sredstva a u biti samo tonu sve dublje i dublje a onda povratka više nema.
Pitate se što činiti u slučaju dobitničkog niza? Vrlo jednostavno, u početku nemojte povećavati ulog barem jedno 3 mjeseca jer ćete se na taj način najbolje naučiti samokontroli koja je jako bitna u ovome svemu.

Sada se kladim tako da si početkom mjeseca odredim cilj koji želim ostvariti taj mjesec.
Početni ulog mi je i dalje 2% od ukupne banke a na kraju svakog mjeseca određujem novi iznos ukupne banke ovisno naravno o uspješnosti.
Ako je mjesec bio neuspješan, smanjujem ukupnu banku a ako je bio uspješan onda ju povećavam ali ulog mi ostaje 2% od ukupne banke.
On može biti i veći, ali maksimalno 5% od ukupne banke, sve više od toga je previše riskantno i prebrzo vodi do potonuća.
O iznosima ne bih jer dobar dio sredstava prebacujem na račune u banci kako ne bih "zaglavio".

Evo sada i primjera kako to izgleda, a od Nove godine ćete moći to pratiti i na mome blogu.
Dakle, početna banka je 10000 novčanih jedinica, a početni ulog je 2% od toga, tj. 200 novčanih jedinica.
Odlučio sam se kladiti npr. na pobjedu Barcelone protiv Real Madrida.
Koeficijent na pobjedu Barcelone iznosi 2,00. Ako Barcelona pobijedi moj dobitak iznosit će 400 novčanih jedinica a ukupna banka će se povećati na 10200 novčanih jedinica.
Slijedeća moja uplata iznosit će 204 novčane jedinice.
U slučaju da Barcelona ne pobijedi moja ukupna banka pada na 9800 novčanih jedinica a moja slijedeća uplata iznosit će 196 novčanih jedinica.
U slučaju da promašim 3 oklade u nizu, uplatu smamunjem za 0,5 % tj. igram za 1,5 % ukupne banke.
Srećom, to se događa zaista rijetko, u 18 mjeseci samo sam dvaput izgubio 3 oklade za redom.
Kada uđem u dobitničku seriju onda ponekad znam podignuti ulog na 3 ili 4% od ukupne banke ili ako imam neku okladu za koju sam uvjeren da prolazi onda također podižem ulog. Ali ne činim to često jer nema potrebe tražiti kruha preko pogače a kao što sam već ranije napomenuo to može biti i previše riskantno.
Ovaj MM je vrlo jednostavan, najvažnije je da ga se slijepo držite i da budete strpljivi.
Nemojte se kladiti tek toliko da se kladite, ako vam se jedna dan ponuda ne sviđa i smatrate da nema ništa dobro za okladiti se, nemojte se toga dana kladiti, pričekujte drugi, treći, četvrti ili peti dan, budite uvjereni da će se pronaći neki zicer a onda to iskoristite.
Obavezno istražujte sve što stignete o utakmici na koju se želite kladiti, barem na internetu imate tonu informacija. Iskoristite ih.
S vremenom ćete naučiti da se tako izrazim "prepoznati" dobitne oklade ili što je možda još i važnije naučit ćete prepoznati one oklade na koje se ne treba kladiti.
Nemojte očekivati bogaćenje preko noći, ne, upravo suprotno, činit će vam se na početku da presporo napredujete, da banka presporo raste, ali prestat ćete tako razmišljati kad nakon 3 mjeseca vidite koliko ste profitirali. Tada ćete shvatiti da je to ispravan put i željet ćete nastaviti koračati tim putem.


Eto toliko o ovom MM-u kojeg ja koristim, svi konkretni komentari su dobrodošli, a isto tako volio bih pročitati koje MM Vi koristite.Želim Vam sretno i uspješno klađenje!

mojiparovi @ 12:54 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Za posljednji dan odabrao sam jedan hokejaško-odbojkaški double.
Valerenga dočekuje doma Lorenskog, dvoboj je to prvog protiv trećeg na ligaškoj ljestvici.Iako je Lorenskog trenutno u boljoj formi sa 5 pobjeda i 1 porazom u zadnjih 6 utakmica dok Valerenga ima omjer 3-3 osjećam da će Valerenga ovu godinu zaključiti pobjedom. Lorenskog je lanjskih godina bio kanta za napucavanje ali ove sezone imaju vrlo dobru momčad i stoga su tako visoko na tablici. Ove sezone sastali su se već 4 puta, aValerenga je odnijela 3 pobjede, od čega su 2 došle nakon produžetka.
Valerenga je najbolji domaćin Lige i kao takav odličan izbor za klađenje, na domaćem ledu imaju omjer od 11 pobjeda i 3 poraza dok je Lorenskog tek šesti gost Lige sa omjer od 6 pobjeda i 8 poraza a ne sjećaju se valjda ni sami kada su slavili kod Valerenge.

Drugi moj današnji par je iz grčke odbojke. Odmah u startu moram napomenuti da ne pratim baš  grčku odbojku, te sam ovo odabrao na temelju statistike i činjenice da je AEK domaćin. AEK je na tablici na osmom mjestu sa omjerom 5-7 od čega doma ima 3-3 dok je AO Kifisias na jedanaestom mjestu sa omjerom 3-9 od čega 1-5 u gostima.
Ove sezone već su se jednom sastali i AEK je na gostovanju slavio s 3:1 u setovima. Što se trenutne forme tiče i jedna i druga momčad imaju omjer 2-4 u zadnjih susreta, a AEK od zadnje 4 tekme odigrane doma ima 3 pobjede te poraz od vodećeg Olympiakosa. AO Kifisias je pak izgubio na 3 od 4 posljednja gostovanja.

S ovim doubleom završava moje sportsko klađenje za ovu godinu, godinu koju završavam u plusu :)

Svim igračima sportske kladionice želim sretnu i uspješnu Novu 2010 godinu te mnogo zsdravlja, sreće i naravno, puno dobitnih listića!


Valerenga - Lorenskog 1 @ 1,50
AEK - AO Kifisias 1 @ 1,65
mojiparovi @ 09:16 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
utorak, prosinac 29, 2009
Poštovani posjetitelji,

Od jučer preko ovoga bloga možete kupovati dresove vaših omiljenih nogometnih klubova po najpovoljnijim cijenama na internetu, u suradnji sa soccerbox.com.
Ako ste zainteresirani samo kliknite na neki od donjih dresova i spremni ste za akciju.
Ja sam kao božićni poklon naručio 2 dresa i stigli su mi na adresu za 7 dana. U pravilu stižu u Europu za 3-5 dana, a šalju se iz Engleske.
Oko Božića je gužva, na što su me upozorili ali su dresovi stigli kao što rekoh za 7 dana.
Moram priznati da me malo bilo frka kakve su kvalitete dresovi, ali kad su stigli uvjerio sam se da je roba vrhunske kvalitete.

Dresova ima u gotovo svim veličinama, a ono što je super stvar jest ta da imaju i dresove za djecu.
Osim dresova kupiti se mogu i razni drugi artikli, poput kratkih hlača, trenirki, šilterica, polo majica, štucni, znojnika, privjesaka, t-shirta,jakni i dr.
Naravno, engleski klubovi su bolje zastupljeni tako da npr. od Arsenala možete naručiti sve od nabrojanog dok ćete npr. od Bayerna moći naručiti samo dresove i šal, a npr. od Porta uz dresove možete uzeti i mali alarm sat.
Imaju dosta artikala za sada koji su rasprodani, valjda je bila navala preko Božića, ali najavljuju da će nadopuniti opremu.

Naručivanje je prilično jednostavno. Prvo što trebate učiniti je da se registrirate na službenoj stranici online shopa.
Naravno, registracija je besplatna. Sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogirate se na stranicu i možete u shopping.
Nakon što se odlučite za kupnju nekog od proizvoda i ispunite sve potrebne podatke te izvršite narudžbu bit će Vam poslan e-mail sa potvrdom da je Vaša narudžba zaprimljena.
Nakon toga možete u bilo koje doba provjeriti status svoje narudžbe.NAČINI PLAĆANJA

  • kreditna/debitna kartica
  • ček
  •  poštanska uplatnica

PRIHVAĆENE KREDITNE KARTICE

  •  Visa
  •  MasterCard
  • Switch and Solo
  •  American Express
  •  Maestro
  • Electron

Osobno koristim kreditnu karticu i toplo preporučujem da nju koristite, ako ju posjedujete naravno.
Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni kuplljenim predmetom možete ga vratiti u roku 28 dana i tražiti zamjenski ili potpuni povrat sredstava, ovisno o Vašoj želji.
Naglašavam da ako do toga dođete budete oprezni i pošiljku vratite onakvu kakvu ste ju i dobili jer vam u suprotnom reklamacija neće biti uvažena.
Također pripazite kada naručujete dresove sa brojem i imenom i na poleđini, posebno ako naručujete neki specijalan naziv, npr. Vaše ime jer Vam u tom slučaju neće biti moguće uvažiti reklamaciju. Ako kojim slučajem naručujete neki lomljivi predmet trebali ste pošiljatelja unutar 48 sati obavijestiti o tome je li se možda slomio.


Sada ono što Vas vjerojatno sve najviše zanima, a to su cijene koje su iste gotovo za sve klubove.
Uzet ćemo za primjer domaći dres Arsenala...
Cijena mu je 65,36 $ (44,37 EUR). Na tu cijenu još plaćate 14,71 $ poštarine što bi značilo da ukupno plaćate 80,07 $ za taj dres.
Ako npr. želite dres Eduarda s brojem 9 to će Vas stajati 84,89 $+ 14,71 $ poštarine, dakle 99,6 $.
Cijene za klince su dosta jeftinije, tako npr. za male klince od 6-9 mjeseci dobijete dres, kratke hlače i čarape za 45,75 $ dok za malo veće klince od 3-7 godina ista oprema stoji 49,02 $ baš kao i za one do 14 godina.
Sve ove cijene odnose se na dresove kratkih rukava, oni s dugim rukavima su naravno i malo skuplji tako da Arsenalov stoji $73,53.

O affiliate programu pisat ću kada vidim kako funkcionira s obzirom da sam novi član.

Ugodan Vam shopping!
mojiparovi @ 22:05 |Komentiraj | Komentari: 0
Malo vremena, a dosta ponude danas. I zato opet laganini...

Aberdeen - Falkirk 1 @ 1.85 odgođeno
Karpat - Ilves 1 @ 1.65 6:4
mojiparovi @ 14:35 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, prosinac 28, 2009
Reading daje gol @ 1.35
Southampton daje gol @ 1.35
Bradford daje gol @ 1.25
mojiparovi @ 14:56 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 27, 2009
SINGLE

Medveščak - Alba Volan 2 @ 2,90 Supersport 4:1

DOUBLE

Bosh over 22,5 @ 1,85 25 pts
Jesenice - Graz 2 @ 1,75
mojiparovi @ 15:46 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, prosinac 26, 2009
Bwin

over 13,5 Horford 25 pts
under 18,5 Brooks 17 pts
over 20,5 Paul 15 pts
over 19,5 Deng 12 pts
under 13,5 Hill 8 pts
over 30,5Bryant 38 pts
over 16,5 Rose 14 pts
mojiparovi @ 17:11 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 23, 2009
Kao što naslov kaže, danas imam frku na poslu, moramo sve završiti jer smo od sutra na kolektivnom godišnjem odmoru. Nemam vremena niti za otići na WC kako treba zato bih zamolio sve Vas da u komentarima ostavite svoje zicere za danas da kolege i ja puknemo jedan božićni listić :)
Napominjem da se ne trebaju  javljati razni dojavljivači i ovi sms servis tipovi jer od nas sigurno neće dobiti niti kune pa neka ne gube trud i vrijeme. Unaprijed hvala!
mojiparovi @ 13:07 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
utorak, prosinac 22, 2009
Za danas sam odabrao niže navedene parove iz hokeja.
Nakon 2 loša dana vjerujem da je danas opet dan za dobitak na kladionici. Linz i Storhamar sa, htio igrati čiste pobjede ali sam se ipak odlučio za konačni ishod jer me zadnja 2 dana "X" uništio. KAC igram over unatoč tome što je zadnja tekma između ovih takmaca završila za hokej nevjerojatnih 0:0! Jesenice ipak primaju puno golova, a znaju i zabiti dosta, isto vrijedi i za KAC. Ovaj Sonderjylland nije primio gola zadnje 3 tekme na domaćem ledu, malo je i zabijao, dobijavši 2:0 ili 3:0... Ali, računam s tim da moraju oni i napokon primiti koji gol, iako je Hvidovre najlošija momčad Lige. Ali, zato očekujem da im utrpaju barem 5-6 komada. Naravno da ovo nisam uplatio kao jedan listić, ali kako sam ih rasporedio i odigrao ostaje moja mala slatka tajna :)


Linz - Graz (ki) 1 @ 1,65 0:3
Frisk Asker - Storhamar (ki) 2 @ 1,67 1:4
KAC - Jesenice over 5,5 @ 1,55 (3:3)
Sonderjylland - Hvidovre over 5,5 @ 1,70 (5:1)


Da nije bilo Linza bilo bi savršeno, ovako je "samo" dobro
mojiparovi @ 17:02 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
ponedjeljak, prosinac 21, 2009
over 29,5 points /Le Bron James  @ 2,00 Unibet

Nije da je zicer ali nikada ne igram under na Le Brona. Više se isplati over jer on bez većih problema može otići preko 30 poena i svaku utakmicu ako treba. Prosjek mu je 28,6 poena.
Za usporedbu, bwin ima marginu postavljenu na 30,5 poena uz tečaj od 1,85.
Go Le Bron!


Nevjerojatno, ali je lik zabio točno 29 poena!!!
mojiparovi @ 20:45 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 20, 2009
Monaco - Lyon 2 @ 2,40 Supersport FT 1:1

CRNA NEDJELJA
mojiparovi @ 19:58 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
NEMOJTE ME SPAMATI S VAŠIM "DOJAVAMA", NE ZANIMAJU ME! HVALA!
mojiparovi @ 15:18 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Za danas 2 para iz asutrijske EBEL lige, nisam stigao ranije objaviti nogomet...

Salzburg - Medveščak 1 @ 1,50 FT 3:2
Jesenice - Vienna 2 @ 1,65 FT 4:4

Janezi izjednačili minutu i pol prije kraja
mojiparovi @ 15:16 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
subota, prosinac 19, 2009
Iz hladnog Stuttgarta selimo se malo južnije, u toplu Sevillu gdje je trenutna temperatura ugodnih 10 stupnjeva celzija. Utakmica se igra u 20h.

Sevilla - Getafe 1 @ 1,60 Bet-at-home FT 1:2

Ovdje sam se odlučio za pobjedu Seville ponajviše iz razloga što ne mogu vjerovati da bi mogli i treći puta u nizu kiksati na domaćem terenu. Zadnja 2 puta su kiksali protiv Valladolida (1:1) i Malage (2:2) unatoč tome što su u obje utakmice jedan period imali igrača više na terenu. Ipak, to su popravili uspjehom na neugodnom gostovanju u Gijonu tako da večeras Getafe mora pasti, htio ne htio.
Lani je Getafe slavio na Sanchez Pizjuanu, vjerujem da večeras Sevilla priprema uzvrat za taj poraz.
Sevilla je trenutno na trećem mjestu, uvjerljivo je prošla skupinu u Ligi prvaka, ima sjajnu momčad i ne može si dopustiti da opet kiksa na domaćem terenu čak ni unatoč tome što neće nastupiti Adriano i Luis Fabiano. Ima Sevilla još aduta kao što su Kanoute, Negredo, Negredo, Jesus Navas, Diego Capel i ostali. Ipak, opreza nikada dosta, Getafe u ovoj sezoni još ni jednom nije remizirao a znamo da za sve postoji prvi put. Ja iskreno vjerujem da se to neće dogoditi baš večeras.

ne znam šta da kažem, ne da nisu dobili nego su još i izgubili. A igrali su mrvicu bolje nego Dinamo!
mojiparovi @ 16:58 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Borussia Dortmund - Freiburg 1 @ 1,50 Supersport FT 1:O

Kaže Google da je u Dortmundu trenutno -12 stupnjeva, oblačno je, ali naziru se zrake sunca.
Odlučih se kladiti na Dortmund iz više razloga. Prvi je taj što su trenutno u najboljoj formi u Ligi s 4 pobjede i 2 remija u zadnjih 6 kola. U zadnja 2 kola su razvalili Nurnberg doma s 4:0 i Wolfsburg u gostima 3:1. Na zadnje 4 utakmice doma 3 puta su slavili i jednom remizirali a da pritom nisu primili niti jedan gol! Drugi je taj što im je Freiburg redovita mušterija, dobili su ga u 6 od 8 zadnjih utakmica u Dortmundu. A treći razlog je taj što Borussia danas slavi svoj stoti rođendan. Vjerujem da će si ga sami željeti čestitati na najbolji mogući način a to je naravno pobjeda. Već poslovično rasprodan stadion Signal Iduna Park (nekad Wetsfahlen) gurat će Borussiju prema novoj pobjedi za oproštaj od godine koje je na izmaku i za proslavu stotog rođendana kluba na najljepši mogući način.
Ne očekujem da će biti lagano jer Freiburg vrlo dobro igra na strani gdje je u zadnja 3 navrata upisao 2 pobjede i jedan remi. Eto, taman k'o naručen danas dolazi poraz u Dortmundu
Jer, tko je taj Freiburg da bi pokvario slavlje Dortmundu?
mojiparovi @ 13:43 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare

Stuttgart - Hoffenheim 1 @ 2,15 Supersport FT 3:1

Očekujem da večeras popularne "Švabe" napokon stignu do pobjede. Vremenski uvjeti su užasni, trenutna temperatura je -14 a k tome još pada i snijeg tako da se možda neće ni igrati.
Ipak, ja polazim od toga da će se igrati, a odlučio sam se kladiti na Stuttgart jer smatram da je zaista krajnje vrijeme da nekoga pobijede, snijegu i hladnoći, te nedostatku četvorice standardnih prvotimaca unatoč. Nedostaju Lehmann, Hilbert, Hiztlsperger i Kuzmanović.
Kod Hoffenheima zbog svinjske gripe nedostaju prvi golman Hildebrand, standardni branič Compper i napadač Ba, a veznjak Salihović nedostaje zbog žutih kartona.
Lani su obje prvenstvene utakmice završile neodlučeno, 3:3 u Stuttgartu i 0:0 kod Hoffenheima.
Stuttgart je vrlo dobra momčad, definitivno mnogo bolja no što to govori njihovo tek 15. mjesto na ljestvici i tek 13 osvojenih bodova uz samo 2 pobjede od kojih je posljednja bila prije gotovo 3 mjeseca na gostovanju u Frankfurtu dok su posljednju domaću ostvarili u prvom kolu, prije 4 mjeseca protiv Freiburga! Da ne duljim previše, moj tip je pobjeda Stuttgarta večeras.
Jednostavno imam osjećaj da će dobiti milom ili silom.
mojiparovi @ 13:07 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, prosinac 18, 2009
Danas ne baš sjajna ponuda, ovo mi se čini najizglednijim. S obzirom da su premale kvote za single, odigrah ovo kao double. Vienna i Hannover su u svojim ligama u sjajnoj formi. i jedni i drugi su dobili zadnjih 6 utakmica i u velikom su naletu. Medveščak igra po sistemu toplo-hladno, znaju iznenaditi u gostima, ali mislim da večeras nemaju baš previše izgleda. Isto vrijedi i za Kassel kojega bi Hannover trebao dobiti u regularnom dijelu utakmice, a ne kao Eisbaren u utorak tek nakon penala.
Mali oprez jer serija pobjeda nekada mora i stati, ali nadam se da neće baš večeras...


Vienna - Medveščak 1 @ 1,60 7:1
Hannover - Kassel 1 @ 1,60 4:3
mojiparovi @ 16:30 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 17, 2009
over 18,5/ Steve Nash (Phoenix Suns) 1,85 16 pts

Danas nije neka sjajna ponuda za klađenje tako da sam opet odlučio uložiti novac na single.
Nash je u vrlo dobroj formi, u 5 od posljednjih 6 utakmica prešao je granicu od 18,5 poena.
U prosjeku igra malo više od 33 minute po utakmici, u zadnje 4 utakmice igrao je više od 33 minute i svaki puta je zabio više od 18 poena. Ono što me možda i najviše brine jest činjenica da je Nash u svojoj karijeri u 44 odigrane utakmice protiv Blazersa u prosjeku upisao samo 12 poena po utakmici.
Unatoč tomu, ja vjerujem u Nasha i uvjeren sam da će noćas ići preko 18,5 poena.

edit: Iako je igrao 41 minutu Steve Nash nije pucao niti jedno jedino slobodno bacanje!  Po prvi puta u sezoni! Strašno!
mojiparovi @ 12:45 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 16, 2009
S obzirom da će uskoro početi a nisam stigao ranije objaviti...
Danas se kladim na pobjedu Herthe. Iako su u Bundesligi zadnji, večeras s pobjedom osiguravaju prolazak u daljnje natjecanje dok Sporting nema motiva s obzirom da je već osigurao prolaz.


Hertha - Sporting tip 1 @ 2,10 Bwin  FT 1:0

mojiparovi @ 18:43 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 9, 2009
28.5/James 2 1.85
24.5/Bosh 2 1.85
mojiparovi @ 19:50 |Komentiraj | Komentari: 0
Liverpool - Fiorentina 1 2.00
Inter - Kazan 1 1.60
mojiparovi @ 15:20 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 6, 2009
Listić # 1

Jesenice - Salzburg 2 1.75 2:3
Olimpija - Cibona 1 1.70 71:63

Listić # 2

29.5/Bryant 2 1.85
16.5/Nash 2 1.85
mojiparovi @ 16:21 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
 Rezultati 15.kola

Juventus Inter
2:1 Melo 20, Marchisio 58/ Eto'o 26
Milan Sampdoria 3:0 Borriello 2, Seedorf 21, Pato 23
Bologna
Udinese 2:1
Adailton 27, Di Vaio 65 (pen)/ Di Natale 45
Fiorentina
Atalanta 2:0 Vargas 26, Gilardino 89
Genoa Parma 2:2 Palacio 14, Palladino 67/Biabiany 37,59
Livorno Chievo 0:2 Rigoni 12, Bentivoglio 66
Napoli Bari 3:2 Quagliarella 54,88, Maggio 71/Baretto 49, Ranocchia 62
Palermo Cagliari 2:1 Budan 55, Kjaer 65/Matri 24
Siena Catania 3:2 Calaio 51, Terzi 56,Paolucci 62/Martinez 13,55
Roma Lazio    1  Inter
 35
2  AC Milan
 31
3  Juventus  30
4  Parma  25
5  Fiorentina
 24
6  Genoa
 24
7  Sampdoria
 24
8  Napoli  23
9  Cagliari
 22
10  Roma  21
11  Chievo  21
12  Bari  21
13  Palermo  20
14  Udinese  18
15  Bologna
 16
16  Lazio
 13
17  Atalanta
 12
18  Livorno
 12
19  Catania    9
20  Siena    9
mojiparovi @ 13:47 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
 Rezultati 13.kola

Sevilla Valladolid
1:1 Fabiano 45 (pen) / Manucho 33
Xerez Atletico 0:2 Forlan 29, Aguero 66
Real Madrid
Almeria 4:2
Ramos 31, Higuain 72, Benzema 83, Ronaldo 84/ Sorriano 58, Uche 62
Deportivo
Barcelona 1:3 Adrian 39/ Messi 27,80, Ibrahimović 88
Espanyol Santander 0:4 Henrique 47,Canales 53,72, Tchite 68 (pen)
Malaga Osasuna 1:1 Apono 83/Masoud 47
Mallorca Zaragoza 4:1 Aduriz 37,67,Suarez 74,Keita 77/Herrera 85
Tenerife Gijon 2:1 Leon 55, Nino 66/ Castro 4
Villareal Getafe    
Bilbao Valencia    1  Barcelona
 30
2  Real Madrid
 28
3  Sevilla  26
4  Valencia  25
5  Deportivo
 25
6  Mallorca
 24
7  Gijon
 20
8  Bilbao  20
9  Getafe
 18
10  Osasuna  16
11  Tenerife  14
12  Espanyol  13
13  Villareal  12
14  Almeria  12
15  Zaragoza
 12
16  Valladolid
 11
17  Atletico
 10
18  Santander
 10
19  Malaga    8
20  Xerez    7
mojiparovi @ 13:34 |Komentiraj | Komentari: 0
 Rezultati 15.kola

Bayern M'gladbach
2:1 Gomez 19, Badstuber 75/ Brouwers 28
Dortmund Nurnberg 4:0 Grosskreutz 8, Barrios 13, Zidan 36, Hummels 62
Stuttgart Bochum 1:1
Tasci 63/ Fuchs 89
HSV
Hoffenheim 0:0
Hannover Leverkusen 0:0  
Wolfsburg Freiburg 2:2  Bastians 27 (a.g.), Johnson 81/ Idrissou 19, Banović 51 (pen)
Eintracht Mainz 2:0  Franz 29, Meier 90
Koln Werder 0:0  
Schalke Hertha   Kuranyi 591  Leverkusen
 31
2  Werder
 28
3  Bayern  27
4  HSV  25
5  Schalke
 25
6  Hoffenheim
 24
7  Dortmund
 24
8  Wolfsburg  23
9  Mainz
 23
10  Eintracht  22
11  M'gladbach  18
12  Hannover  17
13  Freiburg  17
14  Koln  14
15  Bochum
 13
16  Stuttgart
 12
17  Nurnberg
 12
18  Hertha
   5
mojiparovi @ 13:22 |Komentiraj | Komentari: 0
 Rezultati 16.kola

Montpellier Le Mans
2:1 Fana 12, Compan 72/ Le Tallec 62
Nice Marseille 1:3 Coulibaly 32/ Niang 18, Lucho 76, Kone 86
Rennes Lorient 1:0
Sow 2
St. Etienne
Sochaux  0:0
Bordeaux PSG 1:0  Plašil 23
Valenciennes Monaco 3:1  Ducourtioux 26, Samassa 84, Benkhalfallah 90/ Nene 49 (pen)
Auxerre Nancy    
Boulogne Lens    
Grenoble Toulouse    
Lille Lyon    1  Bordeaux
 31
2  Montpellier
 27
3  Valenciennes  26
4  Lyon  26
5  Auxerre
 26
6  Lorient
 25
7  Marseille
 25
8  Rennes  23
9  Paris SG
 22
10  Monaco  22
11  Toulouse  21
12  Nice  20
13  Lille  19
14  Sochaux  19
15  Lens
 18
16  Nancy
 17
17  St. Etienne
 15
18  Le Mans
   9
19  Boulogne    9
20  Grenoble    3
mojiparovi @ 13:05 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
subota, prosinac 5, 2009
Rezultati 15.kola

Portsmouth Burnley 2:0 Hreidarsson 65, Dindane 82
Arsenal Stoke  2:0 Arshavin 26, Ramsey 79
West Ham Man.United  0:4 Scholes 45, Gibson 61, Valencia 71, Rooney 72
Aston Villa Hull  3:0 Dunne 13, Milner 29, Carew 88 (pen)
Blackburn Liverpool  0:0  
Wigan Birmingham  2:3  N'Zogbia 33, Gomez 89/ Larsson 61,72, Benitez 66
Wolverhampton Bolton  2:1  Craddock 3, Milijaš 63/ Elmander 79
Man. City Chelsea  2:1  Adebayor 37, Tevez 56/ Adebayor 8 (a.g.)
Fulham Sunderland  1:0  Zamora 7
Everton Tottenham  2:2 Saha 78, Cahill 86/Defoe 47, Dawson 591 Chelsea  36
2  Man. United
 34
3  Arsenal  28
4  Tottenham  27
5  Aston Villa
 25
6  Manchester City
 25
7  Liverpool
 24
8  Fulham  22
9  Birmingham  21
10  Sunderland  20
11  Stoke  20
12  Blackburn  18
13  Burnley  17
14  Wigan  17
15  Hull City
 16
16  Everton
 16
17  West Ham
 14
18  Wolverhampton  13
19  Bolton  12
20  Portsmouth  10
mojiparovi @ 18:59 |Komentiraj | Komentari: 0

Pred nama je još jedan zanimljiv nogometni vikend u najjačim europskim ligama.
Danas i sutra u 5 liga biti će odigrano ukupno 45 utakmica.
Kao najzanimljvije utakmice možemo izdvojiti susrete Manchester City - Chelsea, Bordeaux - PSG, Juventus - Inter, Deportivo - Barcelona, Lille - Lyon a najviše pažnje privući će vječiti gradski derbi između rimskih rivala Rome i Lazija na Olimpicu.
No, krenimo redom.

PREMIERSHIP

u Engleskoj je na rasporedu 15. kolo, a danas će se odigrati 8 utakmica dok se preostale 2 igraju sutra. Arsenal našeg Eduarda ugostiti će vrlo nezgodni Stoke City, Topnici jednostavno moraju dobiti ovu utakmicu jer nakon prošlotjednog debakla protiv Chelsea pali su na 4.mjesto sa 11 bodova zaostatka iza "penzionera".


Drugoplasirani Manchester United gostuje na Upton Parku u Londonu kod davljenika West Ham Uniteda. Momci Alexa Fergusona poraženi su u 2 od 3 posljednja dvoboja na Upton Parku što poziva na dodatan oprez.

Lider prvenstva Chelsea ponovno ide na super teško gostovanje, ovaj puta ugostiti će ih Manchester City. "Građani" su nakon odličnog ulaska u sezonu pali u formi, više rezultatski nego igrački što potvrđuje podatak da su posljednjih 6 ligaških utakmica odigrali bez pobjednika. Ove sezone još nisu poraženi na svom stadionu i jasno je da Chelseau neće biti nimalo lako upisati nova 3 boda.

Parovi 15.kola

Portsmouth - Burnley
Arsenal - Stoke
Aston Villa - Hull
Blackburn - Liverpool
Wigan - Birmingham
Wolverhampton - Bolton
Manchester City - Chelsea
West Ham - Man. United
Fulham - Sunderland
Everton - TottenhamBUNDESLIGA


Njemački vikend tradicionalno počinje utakmicom u petak. Sinoć je Bayern na svom terenu teškom mukom svladao ove sezone sve bolju Borussiu M'gladach. Bavarci su poveli golom Gomeza u 19. minuti da bi samo devet minuta kasnije poravnao Brouwers. Taj je rezultat stajao na semaforu sve do 75. minute kada je Badstuber donio novu pobjedu nogometašima Bayerna, drugu uzastopnu.
Danas je na rasporedu još 6, a sutra preostale dvije utakmice 15.kola.
Aktualni prvak Njemačke Wolfsburg koji se trenutno nalazi tek na 8.mjestu dočekuje Freiburg koji je izuzetno opasan na gostovanjima što je potvrdio i u 7 dosadašnjih gostovanja upisao čak 4 pobjede.
Sudionik Lige prvaka, Stuttgart, u Bundesligi igra u katastrofalnoj formi. Nalaze se na 17. mjestu sa samo 11 osvojenih bodova a posljednju pobjedu ostvarili su prije 2 mjeseca na gostovanju kod Eintracht Frankfurta. Jedinu domaću pobjedu sezone ostvarili su na otvorenju sezone, prije 3 i pol mjeseca slavivši protiv Freiburga."Švabe" vjeruju da je danas stiglo vrijeme za prekid crne serije jer im u goste dolazi slabašni Bochum kojeg su pobijedili u 7 od zadnjih 9 međusobnih dvoboja na svom stadionu. Zanimljivo bi trebalo biti i na ostalim terenima, posebice u Hamburgu gdje domaći HSV dočekuje opasni Hoffenheim te Hannoveru, gdje će vodeći sastav Lige, Leverkusen tražiti i 15. utakmicu bez poraza.

Parovi 15.kola

Wolfsburg - Freiburg
Stuttgart - Bochum
HSV - Hoffenheim
Dortmund - Nurnberg
Hannover - Leverkusen
Eintracht - Mainz
Koln - Werder
Schalke - Hertha

 

LIGUE 1


Ovog vikenda u Francuskoj se igraju utakmice 16. kola a kao najzanimljiviju izdvajamo okršaj Bordeauxa i PSG-a. Zanimljivo će biti i u Lilleu gdje domaćini dočekuju Lyon te u Nice gdje se igra derbi Azurne obale između domaćina i Marseilla.

Parovi 16.kola

Montpellier - Le Mans
Nice - Marseille
Rennes - Lorient
St. Etienne - Sochaux
Valenciennes - Monaco
Bordeaux - PSG
Auxerre - Nancy
Boulougne - Lens
Grenoble - Toulouse
Lille - Lyon


SERIE A


I u Italiji ovoga vikenda na rasporedu je 15.kolo. Veliki derbi igra se večeras u Torinu, mačeve će ukrstiti stari rivali, Juventus i Inter. Inter je vodeći na tablici, "staroj dami" bježi već 8 bodova i izgubi li večeras, Juventus se može praktički oprostiti od borbe za scudetto. Večeras igra i treći pretendent na scudetto, Milan, koji na svom terenu ugošćuje opasnu Sampdoriu. U Milanellu sasvim sigurno navijaju za remi u Torinu jer bi time smanjili prednost u odnosu na Inter na 5 bodova, a Juveu bi pobjegli dodatna 2 boda. Međutim, prvo Milan u susretu koji počinje u 18h treba dobiti opasne goste iz Genove.
Sutra će glavni meč u Italiji biti rimski derbi između Rome i Lazija. Ni jednima ni drugima baš ne cvjetaju ruže ove sezone, a u gradski derbi je uvijek pun naboja, često puta i prepun. Prognozirati je nezahvalno jer u ovakvim dvobojima vrlo često odlučuje i trenutačna inspiracija ponekog pojedinca.

Parovi 16.kola

Milan - Sampdoria
Juventus - Inter
Bologna - Udinese
Fiorentina - Atalanta
Genoa - Parma
Livorno - Chievo
Napoli - Bari
Palermo - Cagliari
Siena - Catania
Roma - Lazio


PRIMERA

U Španjolskoj su na rsporedu utakmice 13.kola.
Večeras igraju i Real i Barcelona. Dok Reala očekuje "lagan" posao na Bernabeu protiv slabašne Almerie dotle Barcelona putuje na neugodno gostovanje u La Corunu kod Deportiva koji ove sezone igra možda pomalo i iznenađujuće dobar nogomet. 4 posljednje sezone Barcelona nije uspjela napustiti Riazor uzdignutih ruku, uz 3 remija pretrpjela je i 1 poraz.
Trećeplasirana Sevilla nakon prošlotjednog kiksa protiv Malage opet igra na svom stadionu, ovoga puta suparnik im je Valladolid, a Sevilli se pobjeda nameće kao imperativ ako ne želi već nakon 13. kola ispasti uz utrke iz naslov.
Sutra će biti zanimljivo za vidjeti da li će Mallorca uspjeti nanizati i sedmu uzastopnu domaću pobjedu ove sezone, na noge im dolazi Zaragoza.

Parovi 13.kola

Sevilla - Valladolid
Xerez - Atletico
Real Madrid - Almeria
Deportivo - Barcelona
Tenerife - Gijon
Espanyol - Santander
Mallorca - Zaragoza
Malafga - Osasuna
Villareal - Getafe
Bilbao - Valenciamojiparovi @ 13:34 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Govorim o svom tjelesnom stanju. Kad tri puta istrčim gore-dolje, da osjetim da to mogu bez problema napraviti i četvrti put. To bih htio, imati taj osjećaj moći, govori nam Eduardo

Cockfosters Road. Tu poruku nam je poslao Eduardo nakon Dinamove utakmice u Bruxellesu. I još jednu: “Cestitam Dinamu na pobjedi.”
Cockfosters Road je londonska ulica u kojoj smo se našli s nogometašem Arsenala i hrvatskim reprezentativcem. Pitali smo se zašto baš na tom mjestu. Odgovor je ubrzo stigao. Na tom mjestu u jednoj zgradi koja se ne ističe posebnom arhitekturom smještena je najjača engleska menadžerska agencija. Ona zastupa našeg Eduarda. Stigao je pet minuta prije dogovorenog vremena. Kazao je da bi i prije, ali iz Arsenalovog kampa koji je udaljen 15 minuta od mjesta sastanka ne može se izaći prije 15 sati.
- Svaki dan stignem na trening u 10.30 sati, slijedi priprema, masaža, a trening uvijek počinje u 11 sati. Tradicija. Nakon treninga moramo ostati na ručku, slijedi odmor i u 15 sati odlazimo. Nema iznimaka. Međutim, uvjeti su tako dobri da i ne želiš otići - pričao nam je hrvatski reprezentativac.

U Dinamu je bilo ponešto drukčije...
- Poslije treninga prvo pitanje bilo je: A kamo idemo na kavu... Ili: Gdje je najbolja pizza?

U Premiershipu vladaju ipak neki drugi odnosi. Ništa neobično. Inače, prije svake domaće utakmice Arsenalovi nogometaši dan prije idu u izolaciju. Zanimljivo, kad se igra Liga prvaka, onda se okupljaju na dan utakmice. Za njih je Premiership ipak na prvom mjestu. Pojavio se s velikom “šljivom” ispod desnog oka. Kad je izlazio iz svog Audija Q7 samo se široko nasmijao:
- Uspomena na Chelsea. Lakat u oko.


Odveo nas je u svoju agenciju, zaposlenici su ga dočekali s velikim oduševljenjem, a šef cijele priče Portugalac Amadeu Paixao srdačno se pozdravio s nama kazavši kako mu je iznimno drago što su Eduarda posjetili hrvatski novinari. Na zidovima agencije vise fotografije mnogih poznatih sportaša koje agencija zastupa ili je zastupala. Vidjeli smo fotografje Lenoxa Lewisa, Vladimira Klička, Iana Wrighta, Denisa Bergkampa, Ria Ferdinanda, Geovanea, Dirka Kuyta... Ali za oko nam je zapela jedna zanimljivost. Na posebnom mjestu stoji dres Eduarda s brojem 9, onaj koji nosi u hrvatskoj reprezentaciji. Nije Eduardo jedini Hrvat koji ima posebno mjesto u vodećoj engleskoj menadžerskoj agenciji. Dres Davora Šukera s njegovim potpisom uokviren je na zidu prostorije u kojoj smo razgovarali s hrvatskim reprezentativcem.
- Ne znam točno, možda je moja agencija u karijeri pomagala i Šukeru.

Bio je sjajno raspoložen, ali onda je iz čistog mira ispalio:
- Malo sam ušao u nekakvu krizu. Nije ništa strašno.

Naravno da nije. U većoj krizi je Arsenal koji je dvije posljednje utakmice izgubio, 0:3 od Chelseaja u Premiersipu, te 0:3 od Manchester Cityja u Carling Cupu.
- No dobro, protiv Manchester Cityja smo igrali s drugom momčadi. S klincima. A oni su igrali u najjačem sastavu. Makar, tko zna kako bi bilo da smo igrali i u najjačem sastavu. Opet bi bilo teško. Kakve mi golove primamo. Drogba gađa fenomenalno, Tevez također, sve je neobranjivo.

Glavno mu je da igra, da mu Arsene Wenger daje puno povjerenje.
- Sad samo trebam zabiti. Kad zabijem, sudac mi ne prizna. Zabio sam protiv Wigana i Wolverhamptona, oba su mi poništili.

Koliko je trenutačno blizu svojih najboljih igara?
- Mogu vam kazati da sam jako blizu svojih najboljih igara! Samo mi treba kontinuitet. Recimo, pet utakmica zaredom. Da se oslobodim. Ali trener Wenger me dozira. Mene i Rosickog.

Pa, to nam izgleda pametno zar ne?
- Je, ali ja bih htio igrati svaku utakmicu!

Što vam se još nije vratilo iz vremena prije ozljede, što ste onda imali, a sada nemate?
- Sve je zapravo isto. Nedostaje mi tzv. ponavljanje. Govorim o svom tjelesnom stanju. Kad tri puta istrčim gore-dolje, da osjetim da to mogu bez problema napraviti i četvrti put. To bih htio, imati taj osjećaj moći, uvijek osjetiti zrak u plućima. To se može dobiti samo na utakmicama, ne na treninzima.

Kako ste doživjeli novi ugovor do 2014. godine?
- Jako sam sretan, baš jako. Napokon sam potpuno miran. Osigurao sam egzistenciju, sebi i svojima. Osim toga tim ugovorom su u Arsenalu pokazali koliko sam im bitan.

Je li odlazak u Liverpool uopće bio u vašim razmišljanjima. Engleski mediji su pisali da vas Rafa Benitez žarko želi?
- Iskreno, nisam znao jesu li zainteresirani ili ne? Mediji su o tome pisali. Ali bilo je lijepo čuti.

Kako gledate na činjenicu da dosad još niste bili niti na jednom velikom natjecanju? Cico Kranjčar nije vas pozvao na SP 2006. godine, za vrijeme Eura 2008. godine bili ste ozlijeđeni, sad se Hrvatska nije plasirala u Južnu Afriku?
- Ha, takva sudbina. Recimo, Michael Ballack je igrao 15 raznih finala u životu, 14 je izgubio. Događa se...

Eduardo je kraj razgovora posvetio Modrima:
- Želim Dinamu da konačno dočeka proljeće u Europi. Tome bih se istinski veselio.

preuzeto sa www.sportske.jutarnji.hr
mojiparovi @ 11:11 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

Argentina će u skupini B na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici igrati protiv Nigerije, Južne Koreje i Grčke...

Carlos Bilardo, asistent Diega Maradone koji je predstavljao Argentinski nogometni savez (AFA) na ždrijebu skupina u Cape Townu umjesto suspendiranog izbornika, izjavio je da je ždrijeb prošao u redu i da bi Maradona trebao biti sretan njegovim ishodom.

U kratkom priopćenju preko AFA-e Maradona je pak poručio:

- Na Svjetskom su najbolje reprezentacije svijeta. Nema lakih suparnika. Imamo povjerenje u naše nogometaše. Znamo da smo sposobni biti na razini naših povijesno uspješnih rezultata. Optimistični smo.

Zanimljivo je da je Maradonina momčad za suparnike dobila dvije reprezentacije protiv kojih je Maradona igrao u dresu "gauča" na SP-u u Sjedinjenim Državama 1994. godine. Tada su Argentinci na startu prvenstva demonstrirali klasu protiv Grka pobijedivši 4-0, a treći je pogodak na toj utakmici krasno, nakon čudesne serije kratkih dodavanja na malom prostoru, zabio upravo današnji izbornik.

U srazu drugog kola Argentina je u još jednoj sjajnoj utakmici pobijedila najjaču nigerijsku reprezentaciju u povijesti 2-1. Dva je gola za "gauče" zabio Claudio Caniggia. Za drugi mu je asistirao upravo Maradona. Nigerijci su poveli na samom startu utakmice pogotkom Samsona Siasije na asistenciju Mutiua Adepojua.

izvor: www.nogometni-magazin.com
mojiparovi @ 10:51 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
petak, prosinac 4, 2009
Za razliku od gomile ovih prodavača magle koji naplaćuju tipove i seru govna o 100 postotnoj prolaznosti ja dajem tipove džabe. Radije prepišite od mene nego da plaćate tim mediokritetima!
Evo za danas se kladim na ovo niže, a kasnije možda stavim i NBA broj poena igrača.

SINGLE

Guimaraes - Porto 2 2.00 1:4

DOUBLE

Hamburg . Straubing 1 1.80 3:4
Nurnberg - Kassel 1 .1.80 4:2
mojiparovi @ 14:00 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 3, 2009
Listić # 1

Roma - Basel 1 1.50 2:1
Bolzano - Cortina 1 1.55 4:2

Listić # 2

29.5/Anthony 2 1.85 22 pts
24.5/Ellis 1 1.85 24 pts
mojiparovi @ 12:29 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 2, 2009
Listić # 1

19.5/Arenas 2 1.85 22 pts
21.5/Johnson 2 1.85 12 pts od 146 koševa kreten zabije samo 12

Listić # 2

Xerez - Barcelona F2 1.65 0:2
HSV - Rapid 1 1.50 2:0
mojiparovi @ 17:36 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
1
Google search
Nema zapisa.
97% dobitnih oklada
amazon
Linkovi
Nema zapisa.
Index.hr
Nema zapisa.